Tko smo?

IFIX ELEKTRONIKA je servis koji se bavi uslugama popravaka: računala, laptopa, LCD televizija, mobitela, igračih konzola i ostalih elektroničkih uređaja. Nalazimo se u Ul. Matice hrvatske 28A, u Splitu. Radno vrijeme je od Ponedjeljka do Petka od 9 do 17h.

U našem radu koristimo samo kvalitetne, originalne dijelove i komponente kako bi Vaš uređaj radio dugotrajno i bez problema. Također, naše cijene su konkurentne i pristupačne. Dva principa vode naš pristup prema klijentima, a to su ljubaznost i empatija. Bez obzira na vrstu problema nastojimo saslušati klijenta i prilagoditi rješenje prema individualnoj situaciji sa uređajem. Stres i tjeskoba prate tehničke probleme, ali se naši klijenti mogu uvijek osloniti na nas da ih usmjerimo do pravog rješenja. Naša misija je učiniti svaki popravak što kraći,ugodniji i povoljniji za naše klijente, te se prema svakom klijentu nastojimo odnositi s ljubaznošću i poštovanjem koje zaslužuju. Inzistiramo na tome da vam pružimo samo pouzdana, trajna rješenja za vaše tehničke probleme.

Ako imate bilo kakav problem s vašim elektroničkim uređajem, posjetite nas danas i dopustite našim stručnjacima da vam pomognu. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, stoga se potrudimo da svakom klijentu pružimo vrhunsku uslugu. Nudimo 60-dnevno jamstvo za usluge popravka što znači da ćemo ispraviti problem ako niste zadovoljni našim radom.