Naše Usluge

Servis računala i laptopa

Ukoliko imate problema sa pokretanjem računala, iznenadnim gašenjem ili resetiranjem,usporenim radom računala ili trebate jednostavno čišćenje prašine i zamjenu termalne paste, nudimo uslugu svih hardverskih i softverskih popravaka za sve marke i modele.

Servis matičnih ploča

Koliko Vam se puta dogodilo da je neki od uređaja prestao raditi nakon isteka garancije iz čista mira te jednostavno ne pokazuje znakove života? Iz našeg iskustva tokom rada neka od komponenti na matičnoj ploči je otkazala. Nudimo uslugu popravaka svih vrsta matičnih ploča.

Spašavanje podataka

Oštetili ste USB stick, memorijsku karticu ili hard disk? Slučajno ste obrisali podatke ili formatirali medij za pohranu? Nudimo spašavanje podataka sa svih vrsta medija za pohranu podataka.

Softverska rješenja

Operativni sistem se ne podiže? Računalo ne prepozanje hardver? Nudimo instalaciju/reinstalaciju operativnih sistema (Windows, Linux, MacOS, android, iOS). Također nudimo pomoć oko instalacije dodatnog softvera koji Vam je potreban za rad.

Servis igračih konzola

HDMI utor je oštećen te nema prikaza slike na ekranu? Joystick ne reagira ili se ne puni? Konzola se iznenadno gasi sama od sebe? Nudimo servis svih vrsta konzola (PS, XBOX,NINTENDO...) - hardver i softver.

Servis LCD TV-a i monitora

Televizija ne pali? Ne reagira na daljinski? Zamrzava prilikom pokretanju na logo-u? Servisiramo sve marke i modele LCD TV-a kao i svih vrsta i modela LCD monitora. (Samsung,LG, GRUNDIG, PHILLIPS, QUADRO,...)

Servis grafičkih kartica

Video igre zapinju? FPS pada? Računalo ne pokazuje sliku na monitoru? Nudimo uslugu popravka grafičkih kartica, reinstalaciju driver-a, uprade-downgrade BIOS-a te kompletno čišćenje i zamjenu termalne paste.

BIOS upgrade/downgrade

Iz našeg dosadašnjeg iskustva često se dogodi da je na novom računalu ili matičnoj ploči programirana zastarjela verzija BIOS-a. Nudimo uslugu programiranje BIOS-a za sve marke računala, laptopa, grafičkih kartica.